Så inreder du med gardiner som nyinflyttad

Det finns mycket att tänka på när du flyttar in i ett nytt boende, men själva inredningsaspekten brukar vara rolig när du har fria händer att möblera precis som du vill. Ett nytt boende kan kännas som en tom canvas där du kan skapa i princip vad som helst.

Som nyinflyttad vill du gärna få till den där härliga mysfaktorn så sort som möjligt och det kan du göra genom att lägga extra mycket energi på att hitta rätt gardiner. Läs mer här om vad du ska tänka på och hur du hittar rätt stil.

Satsa på en ombonad känsla

När det gäller att hitta rätt gardiner för ditt nya boende ska du satsa på att titta igenom utbudet på

nordisktextil.se som har riktigt fina gardiner i olika utföranden till förmånliga priser. Gardiner ska definitivt inte underskattas ”när du vill designa för återhämtning” med tanke på att ombonade miljöer påverkar vår sinnesstämning positivt.

Satsa på neutrala färger

Oavsett vilken typ av gardiner du är intresserad av ska du hänga dem rätt så att du maximerar ljusinsläpp och ger intryck av rymd och takhöjd. Köper du gardiner med fel mått som täcker för fönstret och hänger för lågt blir hela känslan i rummet fel. Är du osäker när det gäller material, färgval och inredningsstil är det alltid bra att välja gardiner i neutrala färger och luftiga material. Då kan du enkelt komplettera inredningen med färgrika accessoarer istället. Just nu är det dessutom riktigt trendigt med gardiner av naturmaterial som dessutom är transparenta och släpper igenom mycket ljus.