En smart tvättmaskin?

Vägen till drömboendet kan vara krokig och fylld av oförutsedda händelser. Snart kanske det även är fyllt med smarta maskiner som är uppkopplade mot nätet.

hus ritningNär man planerar kostnaderna för året eller månaden ligger det sällan oförutsedda händelser som en trasig tvättmaskin med i beräkningen. En sådan plötslig utgift kan vara väldigt tuff att hantera, för kanske har en precis lagt sparpengarna på att införskaffa en ny soffgrupp. När en hamnar i en sådan ansträngande belägenhet och ens ekonomi blir alltför ansträngd på riktigt kort tid, kan det vara tryggt att veta att det finns smslånonline.se att vända sig till för att ta ett snabbt lån och täcka upp kostnaderna. Sedan kan man betala tillbaka det över trettio dagar framåt, till exempel.

En som dock inte behöver ta ett lån för att köpa en ny tvättmaskin är den person som vann över 65 miljoner kronor på ett spel på nätet. Det första han skulle göra var att köpa en tvättmaskin till hans barns mamma, eftersom hennes egen just gått sönder. Sedan skulle han köpa både hus och en Volvo, eftersom han inte haft råd detta tidigare. Läs vidare om detta här.

Smart teknik i möbleringen

Apropå just tvättmaskiner och andra elektroniska apparater i hemmet. I Svenska Dagbladet rapporterades det nyligen att sådana maskiner förmodligen även de inom en snart framtid är uppkopplade mot nätet. Men även vitvarorna och hemlarm, luftpump och gräsklippare. Det gäller dock att fortsätta tvätta sin tvättmaskin för att det ska hålla längre, mer om det kan du läsa här.

”Jag tror inte att folk kommer att behöva tänka på det. Kunderna kommer nog bara att tycka att de köpt en smart bil eller kylskåp” – Svenska Dagbladet