Compact living som bäst

Ska man bo centralt får man ofta tumma på kvadratmeterna, och då gäller det att tänka smart och att tänka compact living. Nu finns det en två i centrala Stockholm till försäljning som är otroligt bra inrett och som man även kan buda på, men framför allt kanske många kan få tips och inspiration.

899079-candleVi har i tidigare artikel skrivit om våra husdrömmar, och oftast handlar det att inreda hundratals kvadrat och at jobba med mycket öppna ytor. Men, vad man ska tänka på är att alla bor faktiskt inte så och om man vill bo inne i stan så kan det handla om att man måste vrida och vända på sina möbler och inredning för att få en passande lösning där man känner att man får ihop sitt liv och kan känna avkoppling. Nu går det i Expressen att läsa om en minitvåa som verkligen är perfekt inredd och som i skrivande stund ligger uppe till försäljning. Men, kanske ska man klicka sig in för att få inspiration i hur man kan bo och hur man kan få allt att få plats. För, oftast får man plats med allt, men det handlar om att man måste tänka till, vilket inte alltid är det enklaste.

Mitt på Södermalm

Den lilla rara tvåan ligger mitt på Södermalm och är 33 kvadrat. Men, då den är så smart planerad så är det inte så konstigt att man känner att den är mycket större än vad den är. Lägenheten är från 30-talet och det finns mycket charm i den. Vad många mäklare nu tror är att den kommer att bli otroligt dyr tack vare dess fantastiska läge och bra planlösning.